Baxter Toys

Baxter Toys är säkra och tåliga  leksaker för din hund. Perfekt kombination av bollar och knutar som masserar din hunds tänder och tandkött. Alla  produkter är gjorda med kärlek och omsorg för våra hundar!

Visste du att många plast och gummi leksaker till våra hundar innehåller tunga toxiska metaller.Dessa kan orsaka hormonella förändringar, reproduktionsstörningar, infertilitet och öka risken av cancer. Tungmetallerna kan ackumuleras i vävnaderna vilket orsakar ett antal neurologiska sjukdomar.

Materialen som används i Baxter Toys är inte bara lämpliga för hundar utan också för barnleksaker. Baxter Toys leksaker är tillverkade av Forplast Z - ett allergivänligt och giftfritt material som är luktfritt, mjukt men har oerhört stark hållfasthet, låg kompressionssättning och låg densitet. Det innehåller inte tunga och toxiska metaller (t.ex. bly) och det är också fri från PVC och ftalater. 

Leksaker som tillverkas av Forplast-Z är slitstarka, flexibla, tuggvänliga och dessutom återvinningsbara. Forplast-Z är väderbeständig på grund av sin låga specifika vikt sjunker inte i vatten.

Baxter Toys är certifierade enligt EN71- En europeisk standard för säkra leksaker till barn.

- Giftfri
- Återvinningsbar
- Går att diska i maskin
- Väldigt hållbar
- PVC-fri / Bisfenol A-fri
- Luktfri
- Bra belöningsleksak
- Tillverkas i Europa

Se här!