WAP:1 Tassolja

340 kr

Förebygg sprickor i trampdynorna med en återfuktande tassolja som vårdar på djupet.

Har din hund torra trampdynor? Tassoljan har direkteffekt och absorberas snabbt in i trampdynan. Den snabba absorberingen gör den extra lämpad för hundar som slickar mycket på tassarna. Oljan återfuktar trampdynan på djupet, till skillnad från en tassalva som endast skyddar den yttre hudbarriären.

Några av de aktiva ingredienserna i tassoljan är arganolja, cupuaçusmör, E-vitamin, jojobaolja och kokosolja som balanserar, mjukar upp, återfuktar och vårdar torra och spruckna trampdynor.

Om din hund har fått en spricka i trampdynan så tvätta tassen med ljummet vatten och applicera därefter tassoljan. Upprepa flera gånger per dag tills tassen läkt och känns mjuk och fin.

På WAP tillverkar vi naturliga produkter för djur som är skonsamma och vårdar både djuren och naturen. Alla våra produkter är 100% ekologiska, veganska och tillverkade i Skåne. Vi står för kvalité framför kvantitet, produkter tillverkas därför i hållbara förpackningar. Våra produkter är fria från gifter och andra konstiga tillsatser som ofta kan vara en bidragande till klåda och eksem hos hundar.

50 ml