WAP:3 Pälstvätt Schampo - 250 ml

220 kr

Ekologisk hundschampo – När du väljer schampo är det viktigt att du väljer ett hundschampo som är anpassat för din hunds hud- och pälsbehov. WAP:3 är ett milt, ekologiskt hundschampo som passar de flesta hundarna. Det naturliga hundschampo tvättar skonsamt hundens hud och päls med deodoriserande effekt och är tillverkat av 100% naturliga ingredienser. Schampot rengör och löddrar rikligt och fungerar för att tvätta alla typer av pälstyper. Resultatet blir en ren, mjuk och glansig päls utan att torka ut huden. Förpackning gjord av återvunnen plast. 250 ml.

Olea Europaea (Olive) oil – Olivolja som är fuktighetsbevarande. Certifierad ekologisk COSMOS/ Fair Trade.

Caprylic/capric triglyceride – Kokosolja. Rik på laurinsyra som motverkar bakterier och svamp hos hund och katt. Den återfuktar och skyddar djurens trampdynor. Certifierad COSMOS naturlig råvara | Soil Association Certification | Fair Trade.

Theobroma grandiflorum seed butter – Cupuaçusmör är en naturlig beskyddare som lägger sig som en återfuktande yta och skyddar din hund och katt från exempelvis salta vägar, varm asfalt eller uttorkande saltvatten bad. Vild Skördad.

Simmondsia chinensis oil – Jojobaolja. Oljan verkar mjukgörande, skyddande och fuktighetsbevarande för din hund och katt. Certifierad ekologisk COSMOS.

Argania spinosa seed oil – Arganolja. Binder fukt och stärker en skadad och sprucken trampdyna inifrån. Rättvist handlad, vilket betyder att vi stödjer viktiga projekt som nya skolor och bättre tillgång till sjukvård för lokalbefolkningen i Marocko. Certifierad ekologisk | Ecocert.

D-a-Tocopherol – Naturlig E-vitamin. Fuktighetsbevarande och används för en längre hållbarhet. Framställd och utvunnen ur ekologiskt odlad och GMO-fri soja, utlöst i ekologisk solrosolja.

Du handla hos oss med gott samvete. Vi har både Ecocert, Fair Trade och ekologisk COSMOS Certifikat – Läs mer under fliken hållbarhet

Som kund hos oss kan du känna dig trygg att du väljer de bästa vårdprodukterna för din hund.