WAP:8 Pälstvätt antiodör - 250 ml

270 kr

Anti-lukt hundschampo som minskar dålig lukt i pälsen

Hundschampo mot dålig lukt – WAP:8 neutraliserar dålig lukt i päslen samtidigt som den återfuktar huden och pälsen. Regelbundena bad med anti-lukt schampot kan hjälpa hundar som luktar illa att återfå en normal neutral doft. Shampot är ekologiskt och allergivänligt. Det innehåller Rödtångsextrakt & Morgonringa som frächar upp och återfuktar din hunds päls på ett naturligt sätt. Det är allergvänligt och innehåller inga kemikalier. WAP:8 hundschampo mot dålig hundlukt passar för alla typer av hundar och pälsar, även valpar.

Vad är rödtångsextrakt?

Rödtångsextrakt är perfekt för torr och känslig hud. Den innehåller vitaminer och aminosyror som absorberas och skyddar hundens hud på ett naturligt sätt. Rödtångsextrakt är inte bara fullt av antioxidanter, den lägger till och låser in fukt i hundens päls. Dessutom sägs det att halten av röda alger hjälper till att öka blodflödet, vilket gör många positiva saker för din hund, bland annat genom att öka cellomsättningen. Rödalgextrakt är en rik källa för spor mineraler, sockerarter och aminosyror härrörande från tång. Rödtångsextrakt innehåller naturliga antioxidanter och näringsämnen som är bra för huden.

WAP:8 antiodör innehåller röda algextrakt som skördats utanför Brasiliens kust. Varför Brasilien? Eftersom vattnet här är fritt från föroreningar. Så, vad du hittar är en mycket ren, naturlig form av röda alger.

Vad är Moringa?

Moringa-växten är känd för sina medicinska egenskaper – blad och frön anses vara antibakteriella och innehåller massvis av antioxidanter. Moringa utsäder extrakt som har en naturligt deodoriserande effekt och förhindrar luktproducerande bakterier i pälsen på hunden. Moringa är ett naturlig rengöringsmedel och kan hjälpa till att lyfta smuts ur pälsen samtidigt som den återfuktar och vårdar hundens hundens hud och päls på djuptet.